Over ons

Wij werken voor particulieren en ondernemers in het midden- en kleinbedrijf en zijn gewend om onze klant op een creatieve en praktische wijze bij te staan.

Ons kantoor bestaat uit:
mr. Ilias L’Ghdas | mr. Jan Overes | Sydney Hoogzaad | Robin Sinnige

Hechte samenwerking met de klant vinden wij belangrijk. Dit betekent voor u korte communicatielijnen met vaste contactpersonen die de werkzaamheden ook zelf uitvoeren.

Voor particulieren werken wij ook op basis van gesubsidieerde rechtshulp, de zogenaamde toevoeging. Of u wel of niet voor gefinancierde rechtsbijstand in aanmerking komt is afhankelijk van uw inkomen en vermogen. Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar de Raad voor Rechtsbijstand.

mr. Ilias L’Ghdas

Laghdas@keizerhof.nl | 06 24 20 11 72 | LinkedIn

Laghdas@keizerhof.nl
06 24 20 11 72
LinkedIn

mr. Jan Overes

Jan is sinds 2010 advocaat. Voorheen was hij als advocaat werkzaam bij Jonkman Kloppenburg Advocaten en Bermon Law Office and Legislative Services, een vooraanstaand advocatenkantoor op het Antilliaanse eiland Sint Maarten. Jan voert een algemene rechtspraktijk waarin hij op de diverse rechtsterreinen veel (proces)ervaring heeft opgedaan. Het zwaartepunt ligt bij het letselschaderecht en arbeidsrecht. Naast zijn werk vindt Jan maatschappelijke betrokkenheid ook belangrijk. Hij adviseert daarom rechtenstudenten bij hun juridische werk voor de Stichting Rechtswinkel Bijlmermeer en Rechtswinkel Amsterdam.

Jan heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd:
Letselschaderecht;
Arbeidsrecht;
Algemene Praktijk (Burgerlijk recht).

Op grond van deze registratie is Jan verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

overes@keizerhof.nl | 06 51 689 605 | LinkedIn

Sydney Hoogzaad

is werkzaam als paralegal van Keizerhof Advocaten sinds juli 2021. Sydney zit in de afrondende fase van de bachelor Rechtsgeleerdheid aan de Universiteit van Amsterdam en zij heeft interesse voor zowel internationaal recht als arbeidsrecht. Naast haar werk bij Keizerhof advocaten is Sydney ook op verschillende gebieden maatschappelijk betrokken. Zo is zij als vrijwilliger actief bij de Rechtswinkel Bijlmermeer en bij de IJmuider Reddingsbrigade.

Robin Sinnige

is werkzaam als paralegal van Keizerhof Advocaten sinds december 2020. In 2021 heeft Robin zijn bachelor Rechtsgeleerdheid aan de Universiteit van Amsterdam afgerond en is hij begonnen aan de master International and European Law met als afstudeerrichting Public International Law. Deze master volgt hij eveneens aan de Universiteit van Amsterdam. Naast zijn studie en werk als paralegal doet Robin aan zaalvoetbal houdt hij ervan leuke activiteiten te ondernemen.

Heeft u vragen?