Home

Welkom bij Keizerhof advocaten

Wij werken voor ondernemers in midden- en kleinbedrijf, (welzijn)instellingen en particulieren en zijn gewend om onze klanten op een creatieve en praktische wijze bij te staan.      

 

Ons kantoor bestaat uit:

mr. Ilias L'Ghdas

mr. Jan Overes

 

Hechte samenwerking met de klant vinden wij belangrijk. Dit betekent voor u korte communicatielijnen met vaste contactpersonen die de werkzaamheden ook zelf uitvoeren .

Wij werken in een informele en open sfeer.

 

Ons motto is: voorkomen is beter dan genezen. Dit kan betekenen dat wij soms slechts kort adviseren omdat wij vinden dat de kosten voor juridische bijstand niet opwegen tegen het te behalen resultaat. Procederen omwille van principes is mogelijk, maar wij vinden dit over het algemeen een verspilling van uw tijd en geld.

 

Naast kwaliteit die u mag verwachten van specialisten, bieden wij onze zakelijke klanten een concurrerend uurtarief, met een duidelijke urenverantwoording. Wij rekenen geen kantoorkosten.

 

Voor particulieren werken wij ook op basis van gesubsidieerde rechtshulp, de zogenaamde toevoeging. Of u wel of niet voor gefinancierde rechtsbijstand in aanmerking komt is afhankelijk van inkomen en vermogen. Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar de Raad voor Rechtsbijstand.

Indien u als particulier niet in aanmerking komt voor gefinancierde rechtsbijstand dan geldt een aangepast uurtarief.